Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Μαζικοί φορείς που καλούν στη συγκεντρωση την Τρίτη 4 Φλεβάρη , 17:30 στην κεντρική πλατεία της Κοζάνη

Συντονιστικό Πρωτοβάθμιων Σωματείων Κοζάνης: Όλοι, την Τρίτη 4 Φλεβάρη , 17:30 στην κεντρική πλατεία της Κοζάνη
Το ξεπούλημα του Δικτύου της Δ.Ε.Η. εντάσσεται σε μία γενικότερη πολιτική ξεπουλήματος κάθε δημόσιου αγαθού.  Η υπεράσπιση των δημόσιων αγαθών (νερό, ενέργεια, παιδεία, υγεία, μεταφορές)  είναι υπόθεση κάθε ενεργού πολίτη, κάθε πολίτη που θεωρεί αδιαπραγμάτευτη την ζωή του, το μόχθο του, το μέλλον των παιδιών του.
Καλούμε κάθε πολίτη να συμπαραταχθεί με τον αγώνα των εργαζομένων της Δ.Ε.Η. Η προσπάθεια δημιουργίας ιδιωτικών μονοπωλίων ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. Όλοι στη συγκέντρωση που διοργανώνουν από κοινού τα  Σωματεία Εργαζομένων και Συνταξιούχων στη ΔΕΗ Α.Ε Δυτικής Μακεδονίας,
Την Τρίτη 4 Φλεβάρη , 17:30 στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ-ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΙΚΑΜΕ
Συντονιστικό Πρωτοβάθμιων Σωματείων
Κοζάνης

Όλοι μαζί στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των πρωτοβάθμιων σωματείων και συνταξιούχων της ΔΕΗ

ergatiko kentroΣυμμετέχουμε στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας μαζί με τους εργαζόμενους της ΔΕΗ, αύριο Τρίτη στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης στις 5:30 το απόγευμα. Όλοι μαζί, φορείς, εργαζόμενοι, πολίτες της περιοχής, συμμετέχουμε δυναμικά στην συγκέντρωση.
Για να αποτρέψουμε την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και το ξεπούλημα του ΑΔΜΗΕ.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης καλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στο συλλαλητήριο την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

eborikos_kozanisΗ Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης καλεί όλα τα μέλη του, να παρευρεθούν στο συλλαλητήριο, που θα γίνει την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 17:30μ.μ. στην κεντρική πλατεία της πόλης μας.
Οφείλουμε όλοι μαζί να αντισταθούμε στο ΞΕ-ΠΟΥΛΗΜΑ της ΑΔΜΗΕ,γιατί αυτός ο αγώνας, αφορά την κοινωνία ολόκληρης της περιοχής μας.
Για το λόγο αυτό  ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ τα καταστήματά μας από τις 5:00μ.μ. έως τις 7:00μ.μ.και συμμετέχουμε στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου