Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Κοζάνη  23/3/2011

Επειδή σε μερίδα του τοπικού τύπου, με αφορμή το συνέδριο και τις εκλογές στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης, δημοσιεύτηκαν αναληθές σχόλια και ρεπορτάζ που αφοράν την Ταξική Συσπείρωση Εργαζομένων νομού Κοζάνης για την οποία αναφέρουν ότι ανήκει στην πολιτική παράταξη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αισθανόμαστε την ανάγκη να αποκαταστήσουμε την αλήθεια για τη σωστή ενημέρωση των πολιτών και των εργαζομένων του νομού.

Η Ταξική Συσπείρωση Εργαζομένων Ν. Κοζάνης είναι μια ανεξάρτητη συνδικαλιστική οργάνωση που συσπειρώνει εργαζόμενους άσχετα από ποιο κόμμα ανήκουν που συμφωνούν όμως σε ένα πολιτικό πλαίσιο με εργατικό, ταξικό, αντιεργοδοτικό, προσανατολισμό σε αντίθεση με τις κυβερνητικές, εργοδοτικές, γραφειοκρατικές και κομματοκεντρικές παρατάξεις. «Δεν αρνούμαστε σε κανέναν την κομματική ένταξη πολύ δε περισσότερο την πολιτική τοποθέτηση και δράση. Οι θέσεις μας όμως διαμορφώνονται με βάση τις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων και όχι των κομμάτων και προϋποθέτουν μια άλλη πολιτική που θα βάζει στο κέντρο τον εργαζόμενο και όχι τα κέρδη και τα συμφέροντα της ολιγαρχίας του πλούτου».

Με βάση όλα αυτά τα μέλη της ΤΣΕ καθώς και οι σύνεδροι που είναι υποψήφιοι στις εκλογές του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης προέρχονται απ’ όλο το πολιτικό φάσμα και αυτό είναι γνωστό και στους εργαζόμενους και στους κατοίκους της περιοχής. Έτσι όπως υπάρχουν στο ψηφοδέλτιο ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ της ΝΔ και του ΚΚΕ υπάρχουν και των οικολόγων και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ χωρίς αυτό να μας εμποδίζει να συμφωνούμε σ ένα ελάχιστο πολιτικό, συνδικαλιστικό πλαίσιο και να παλεύουμε με μοναδικό γνώμονα τα συμφέροντα των εργαζομένων.

Καλούμε τους αντιπροσώπους που θα πάρουν μέρος την Κυριακή 27/3 στις εκλογές του Εργατικού Κέντρου να αφήσουν στην άκρη τα κομματικά και παραταξιακά συμφέροντα και να ψηφίσουν με βάση τα συμφέροντα των εργαζομένων γιατί αυτοί είναι που τους έστειλαν στο συνέδριο και όχι οι παρατάξεις.

Τους καλούμε να στηρίξουν την Ταξική Συσπείρωση Εργαζομένων Ν. Κοζάνης

 

Οι σύνεδροι της Ταξικής Συσπείρωσης στο ΕΚΝΚ

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου