Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Ψήφισμα της σύσκεψης φορέων – συλλόγων – συνδικάτων για το ξεπούλημα του ΑΔΜΗΕ

ΟΧΙ στο ξεπούλημα του ΑΔΜΗΕ! Σήμερα 18/1/14, Φορείς, Συνδικάτα και Σύλλογοι της ΠΕ Κοζάνης δηλώνουμε ότι θα πολεμήσουμε απέναντι στην εκποίηση της Δημόσιας Περιουσίας και το ξεπούλημα ΑΔΜΗΕ -ΔΕΗ.

Ο ΑΔΜΗΕ είναι περιουσία του Ελληνικού λαού και αποτελεί την ραχοκοκαλιά της ΔΕΗ και του ηλεκτρικού συστήματος της χώρας μας!
Το 66%  του ΑΔΜΗΕ,  ξεπουλιέται με διαδικασίες ΕΞΠΡΕΣ σε ιδιώτες, αντί ευτελούς τιμήματος!
Εκτός του ότι τα δίκτυα είναι περιουσία του Ελληνικού λαού και δεν πωλούνται, η πώληση τους σε ιδιώτες σημαίνει επιπλέον:
-Την εκχώρηση Εθνικής κυριαρχίας, γιατί τα δίκτυα αποτελούν ένα από τα θεμέλια της Άμυνας και της ασφάλειας της Πατρίδας μας.
-Την παραχώρηση ενός σημαντικού τμήματος της οικονομικής και παραγωγικής ανάπτυξης  και ανασυγκρότησης της χώρας μας, αφού τα δίκτυα αποτελούν και ένα βασικό Εθνικό κεφάλαιο
-Ότι οι εργαζόμενοι του ΑΔΜΗΕ,  θα ακολουθήσουν τον δρόμο της ανεργίας και στην καλύτερη περίπτωση την περαιτέρω υποτίμηση της εργασίας τους και των αποδοχών τους, αφού  αυτοί αντιμετωπίζονται από τον ιδιώτη, ως κόστος, που πρέπει να ελαχιστοποιηθεί
-Ο λαός θα επωμιστεί το επιχειρηματικό ρίσκο, πληρώνοντας αδρά τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, την τηλεθέρμανση και τις ανακεφαλαιοποιήσεις των Τραπεζών από τα  ανεπίστρεπτα  δάνεια προς τους «επιχειρηματίες»
-ΕΙΔΙΚΑ για την περιοχή μας, η πώληση του ΑΔΜΗΕ  και η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ,  σημαίνει την πλήρη απονέκρωση της, το κλείσιμο των μαγαζιών, την απαξίωση της γης και της ακίνητης περιουσίας των πολιτών της και τέλος την μεγιστοποίηση της ανεργίας. Έτσι πληρώνεται αυτός ο τόπος,  ο οποίος  θυσίασε, την υγεία του, το περιβάλλον του, τα χωριά του.
Θυσίασε τα πάντα για την ανάπτυξη αυτής της χώρας!!
Θα σταθούμε απέναντι στην εκποίηση της περιουσίας του ελληνικού λαού και στις μεθοδεύσεις για το ξεπούλημά της.
Ο ΑΔΜΗΕ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ!
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου