Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

ΑΠΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΣΤΥΓΝΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΑΚΕ



ΑΠΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΣΤΥΓΝΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ
                           ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΑΚΕ

Η τρομοκρατία  και οι τραμπουκισμοί σε εργαζόμενους  από εκπροσώπους του εργοδοτικού-κυβερνητικού συνδικαλισμού των ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ δεν θα περάσει.

Οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ αφού δεν μπόρεσαν να περάσουν και να εγκριθούν τα σωματεία φαντάσματα και οι αντιπρόσωποί τους, ούτε από τις συνεδριάσεις του Δ/Σ του Εργατικού Κέντρου, ούτε από το σώμα του συνεδρίου για το συνέδριο του ΕΚΝΚ, καταφεύγουν σε άνανδρες επιθέσεις και τραμπουκισμούς στην υπάλληλο του Εργατικού Κέντρου.
η «Ταξική Συσπείρωση» καταδικάζει απερίφραστα αυτά τα νοσηρά φαινόμενα . Έχουμε γίνει μάρτυρες τέτοιων επεισοδίων το τελευταίο διάστημα. Για αυτό και θέσαμε θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης  στην τελευταία συνεδρίαση του Δ/Σ του Εργατικού Κέντρου ώστε να καταδικαστούν και να αποφευχθούν τέτοιες νοσηρές καταστάσεις.
οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ που ηγούνται στο Εργατικό Κέντρο σε ομοσπονδίες και πρωτοβάθμια σωματεία , από εκπρόσωποι εργαζομένων έχουν μετατραπεί σε αδίστακτοι εργοδότες. Έχουν στήσει δουλεμπόριο σε ΓΣΕΕ και εργατικά κέντρα  και θεωρούν το συνδικάτο και τους εργαζόμενούς του  τσιφλίκι τους.

Έχουν γαζωθεί στις καρέκλες και χρησιμοποιούν κάθε αθέμιτο τρόπο για να τις κρατήσουν. Ενώ υπακούουν  και στηρίζουν τις θέσεις του κόμματός τους που σφάζουν τους εργαζόμενους, δεν διστάζουν να τραμπουκάρουν και να απολύσουν την εργαζόμενη αν σταθεί εμπόδιο στις ατασθαλίες τους.
από τις κριτικές μαντινάδες σε υπουργούς σε ύβρεις και φοβέρες σε γυναίκα υπάλληλο. Αυτή είναι η κατάντια τους.
Η «Ταξική συσπείρωση» καλεί τους συνέδρους και όλους τους εργαζόμενους να τους απομονώσουν και να μην γίνουν συνεργοί σε αυτό το έγκλημα.
Καλούμε τους εργαζόμενους να μας στηρίξουν στον έντιμο και ταξικό αγώνα που δίνουμε.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου