Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Απεργοί και απολυμένοι στο εργοστάσιο της Coca Cola στη Θεσσαλονίκη κολλούσαν αφίσες και συνελήφθησαν μετά από επώνυμη καταγγελία από πολιτικό πρόσωπο του Δήμου Κοζάνης

Στην Κοζάνη βρέθηκε κλιμάκιο έξι (6) απεργών και απολυμένων που απασχολούνται/αν στο εργοστάσιο της Coca Cola στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο γενικών εξορμήσεων που πραγματοποιούν σ’ όλη την Ελλάδα ώστε να ενημερώσουν τους πολίτες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο εργασιακό τους περιβάλλον. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, γύρω στις 21:00, κοντά στην πλατεία Λασσάνη, μετά από επώνυμη καταγγελία  από πολιτικό πρόσωπο του Δήμου Κοζάνης, αστυνομικοί συνέλαβαν τρεις από τους έξι, που κολλούσαν αφίσες, όπως της διπλανής φωτογραφίας, με το σύνθημα: «Kόκκινη κάρτα στα προϊόντα της Κόκα Κόλα μέχρι να λειτουργήσει το εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης».
 Οι τρεις τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού, από φέτος, τέτοιου είδους αδικήματα θεωρούνται πλέον πταίσματα, σε αντίθεση με το παρελθόν που θεωρούνταν πλημμελήματα. Ωστόσο μήνυση θα γίνει (όπως προβλέπεται) και θα οριστεί τακτική δικάσιμος. Όπως ανέφεραν στο kozan.gr οι απεργοί και απολυμένοι, πρώτη φορά ήρθαν αντιμέτωποι με κάτι τέτοιο και πως γενικότερα σ’ όλους τους δήμους της Ελλάδας υπάρχει μια σχετική κατανόηση για τη συγκεκριμένη δράση.
kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου