Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013

Καταγγέλλουμε την αναίτια και προκλητική επίθεση των δυνάμεων καταστολής

Συνδικάτο Εργαζομένων Ενέργειας Εργατική Aλληλεγγύη: Καταγγέλλουμε στο λαό της περιοχής μας την αναίτια και προκλητική επίθεση των δυνάμεων καταστολής στην πλατεία Γιολδάση

ergatiki Καταγγέλλουμε στο λαό της περιοχής μας την αναίτια και προκλητική επίθεση των δυνάμεων καταστολής στην πλατεία Γιολδάση, ενάντια στις αντιφασιστικές ομάδες και συλλογικότητες που συγκεντρώθηκαν εκεί για να διαμαρτυρηθούν για την εγκληματική δράση της Ναζιστικής Συμμορίας με την επωνυμία «Χρυσή Αυγή».
Οι δυνάμεις καταστολής επιτέθηκαν αναίτια (την ώρα μάλιστα που οι αντιφασίστες ετοιμαζόταν να φύγουν) κάνοντας χρήση χημικών και εκτεταμένων ξυλοδαρμών, τραυματίζοντας αρκετούς διαδηλωτές, έναν εξ αυτών πολύ σοβαρά.
Τον τραυματία (επώνυμο και γνωστό κοινωνικό αγωνιστή στην περιοχή) μετέφερε ασθενοφόρο στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και παρέμεινε για περαιτέρω παρακολούθηση. Επειδή η προκλητικότητα και ο αυταρχικός κατήφορος των δυνάμεων καταστολής, που δρα κάτω από την ανοχή της κυβέρνησης, δεν έχει όρια τον συνέλαβαν κι από πάνω του χρέωσαν και τρεις κατηγορίες: αντίσταση κατά της αρχής, εξύβριση και διατάραξη κοινής ησυχίας.
Δεν φτάνουν όλα αυτά αλλά ο τραυματισμένος αγωνιστής ο οποίος έχει σοβαρά καρδιαγγειακά προβλήματα νοσηλεύεται φρουρούμενος και γιατροί και νοσοκόμες τον επισκέπτονται συνοδεία αστυνομικών λες και είναι κανένας τρομοκράτης. Να σημειώσουμε ότι φρουρούμενη στο θάλαμο παραμένει και η γυναίκα του συλληφθέντος που πάσχει από καρκίνο. Το Μαμάτσειο νοσοκομείο  έχει μεταβληθεί σε «Κορυδαλλό» αφού αλωνίζουν από χθες το βράδυ τα ΜΑΤ και οι ασφαλίτες από όροφο σε όροφο κι από θάλαμο σε θάλαμο!
Βρισκόμαστε στο πλευρό του διωκόμενου αγωνιστή εκφράζουμε την αγωνιστική μας αλληλεγγύη και δηλώνουμε ότι θα μας βρουν όλους απέναντί τους γιατί οι κοινωνικοί αγώνες δεν ποινικοποιούνται  και είναι χρέος όλων μας να σταθούμε απέναντι στο φασισμό-ναζισμό και στην εγκληματική συμμορία που δολοφονεί μετανάστες, επιτίθεται και δολοφονεί εργαζόμενους και κοινωνικούς αγωνιστές!
Την ώρα που έφευγε το δελτίο τύπου μαθαίνουμε ότι συλλαμβάνουν κι άλλους αντιφασίστες αγωνιστές….. Αν έδειχναν τέτοιο ζήλο για τους νεοναζί σήμερα το 34χρονο παλικάρι, ο Παύλος Φύσσας θα ήταν ζωντανός
Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές
Να αφεθεί ελεύθερος ο διωκόμενος αγωνιστής μέχρι να αναρρώσει και να πάει σπίτι του.
Να κοπεί άμεσα ο «ομφάλιος λώρος» που συνδέει τους νεοναζιστές με την ΕΛΛΑΣ
Να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη όλοι οι εγκληματίες της Χ.Α (εκλεγμένοι και μη)
Για το Δ.Σ
         Ο πρόεδρος                                                                ο Γραμματέας
     Στέφανος Πράσσος                                                      Κων/νος Ασαλουμίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου