Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Ο νέος Μωσαϊκός Νόμος της πολιτικής (της Παρθένας Τσοκτουρίδου)




1. Εγώ είμαι Κύριος, ο Πρωθυπουργός σου, δεν υπάρχουν άλλοι πολιτικοί εκτός από μένα. Βέβαια, μ’ έχουν αποκηρύξει τα παγκόσμια mega-συστήματα που ασχολούνται σήμερα με την οικονομία, το Δ.Ν.Τ. και το Μεσοπρόθεσμο, αλλά αυτοί είναι λιγότεροι από τους κυρίαρχους του κόσμου. Κι εγώ τάσσομαι μαζί τους. Τάσσομαι υπέρ της παγκοσμιοποίησης των χρηματιστηριακών αγορών του κεφαλαίου, των αγορών, των επιχειρήσεων κ.α. Γι αυτό…

2. Μη κάνεις παρόμοιο είδωλο με το δικό μου, γιατί δεν θα το βρεις ούτε στον ουρανό ούτε στο διάστημα με τα U.F.O. ούτε στη γη με τις επιστημονικές και τεχνολογικές επαναστάσεις της ενέργειας, των υλικών κ.α. ούτε κάτω από τη γη με τις σκουληκαντέρες που δρουν ενάντια στη λογική του οικονομικού ανταγωνισμού ούτε κάτω από τη γη, στον Άδη, τον οποίο δεν αφήνουν να απελευθερώσει τις εθνικές αγορές των ψυχών ώστε να επιτευχθεί η παγκόσμια αγορά.

3. Να μη λείπει από το στόμα σου το όνομα του Κυρίου, του Πρωθυπουργού σου,  το οποίο πρέπει να μνημονεύεις συνεχώς, διότι πασχίζει οι εθνικοί θεσμοί να μην ελέγχουν τίποτα και να εφαρμόσει την υποχρεωτική κατάργηση όλων των μηχανισμών διεύθυνσης και προσανατολισμού της οικονομίας για το καλό του τόπου, για να μας σώσει.

4. Επτά ημέρες να δουλεύεις και εικοσιτέσσερις ώρες το 24ωρο κι ανάσα να μη παίρνεις λόγω της επερχόμενης ιδιωτικοποίησης των μεγάλων τμημάτων της χώρας, δηλ. αποκρατικοποιήσεις, ΔΕΚΟ κ.α. και να αφιερώνεις όλες τις μέρες σε μένα τον Κύριο, τον Πρωθυπουργό σου, που πασχίζω για ένα κράτος δικαίου χωρίς καμιά αίσθηση δημοκρατίας, για ένα κοινωνικό συμβόλαιο, για το οποίο ο κόσμος δεν έχει καμιά ιδέα, εφόσον τον έχω αποβλακώσει με τα Μ.Μ.Ε. και με όλα τα σκάνδαλα των σταρ, που κυριαρχούν στους διαχειριστές των κεφαλαίων και αλλάζουν την πολιτική μας πορεία και ιστορία.

5. Τίμα τον πατέρα σου, το Δημόσιο Δίκαιο, που δεν είναι τίποτα άλλο παρά το  ιδιωτικό δίκαιο της παγκόσμιας ισχύος, το οποίο υπονομεύει βεβαίως την εθνική κυριαρχία εξαιτίας της παγκοσμιοποίησης και οδηγεί σε αποδιοργάνωση των κοινωνιών μας, σε εμπορευματοποίηση των κοινωνικών σχέσεων, οι οποίες θα γίνουν και οι υπηρέτριες της αγοράς.

6. Μη μοιχεύσεις και αντισταθείς στον ανύπαρκτο σοσιαλισμό που σου παρουσιάζω και μην ακούς τον μαρξισμό που λέει πως είμαι μια απάτη με διπλό πρόσωπο μυθοποιώντας την κοινωνία της «αλληλεγγύης», γιατί θα αποσταθεροποιηθεί η παγκοσμιοποίηση και θα υπάρξουν επιπτώσεις, λόγω ανυπακοής, σε όλον τον πλανήτη.

7. Μη κλέψεις, λαέ, τον διανοούμενο ρεφορμισμό ή τον πεσιμιστικό τρόπο διπλωματίας, αλλά αγωνίσου για τον πολιτικό ρεαλισμό που σου προσφέρω και σου προωθώ με τους ανιστόρητους οικονομικούς διακανονισμούς μου για τη μείωση του μισθού και την απόλυση σου, διότι ανάμεσα στ’ άλλα δεν πρέπει να ξεχνάς πως δεν έχεις το δικαίωμα στην ανυπακοή και στις ρομαντικές εξεγέρσεις όσων αυταπατώνται ότι θα επιστρέψουν και πάλι στις κοινότητες του παρελθόντος.

8. Μη σκοτώσεις τους ισχυρούς και τους εμποδίσεις να ολοκληρώσουν το έργο τους, γιατί  το ίδιο θα σου κάνω κι εγώ με όλους τους συμμάχους κυβερνήτες του κόσμου.

9.Μη ψευδομαρτυρήσεις για το σοσιαλισμό, που θέλει να υπερβεί τις εθνικές διακρίσεις και θέλει να δημιουργήσει μια διεθνή αναγνώριση στην κεφαλαιοκρατική παραγωγή αγνοώντας τη συλλογική ευημερία και τις υπέρτατες παραδοσιακές αξίες.

10.Μην επιθυμήσεις όλα όσα έχει ο πλησίον σου, γιατί θα φορολογηθείς όσο κι εκείνος, μιας και σου ετοιμάζω μια κοινωνία με άναρχο πολιτισμό υπό την ολιγαρχία των Διευθυντών και των Τεχνοκρατών και θα αναγκάζονται να υποκύπτουν όλες οι ανθρώπινες δραστηριότητες σου σε όλες τις ρυθμιστικές τους υπηρεσίες. Σου ετοιμάζω μια τάξη, λοιπόν, λαέ, επιθετική κι αρπαχτική, που θα χωρίσει τον πλανήτη σε τρεις εικονικές τάξεις, τις εξής: Των Κυρίων, των Κλώνων και των Σκλάβων. Κι εσύ, φυσικά, θα ανήκεις στους Σκλάβους.




Αναρτήθηκε από ΠΑΡΘΕΝΑ

ΠΡΟΓΟΝΙΚΗ (Ιστολόγιο της Παρθένας Τσοκτουρίδου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου