Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ - ΧΑΡΤΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ


Λόντου 6, 10681 Αθήνα, τηλ: 210 - 3820537, e-mail: sylyp_vivliou@yahoo.gr


………………………………………………………………………………………………………..


 

 

Συνάδελφοι και συναγωνιστές,

 

εργοδότες, κράτος, ΔΝΤ και Ε.Ε. έχουν κηρύξει την πιο λυσσαλέα επίθεση στα εργατικά δικαιώματα Οι απολύσεις θερίζουν, οι εργασιακές σχέσεις ελαστικοποιούνται ακόμη παραπέρα, οι καθυστερήσεις πληρωμής δεδουλευμένων αρχίζουν να αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς μας και η εργοδοτική αυθαιρεσία γίνεται ο γενικός κανόνας.

 

Γι’ αυτούς και πολλούς άλλους λόγους δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας στο δίκαιο αγώνα των απεργών της ΔΕΗ. Οι ιδιωτικοποιήσεις και οι συνακόλουθες απολύσεις που επιβάλλει η πολιτική του Μνημονίου στις ΔΕΚΟ, δεν είναι παρά μια ολομέτωπη επίθεση στην ποιότητα των παρεχόμενων αγαθών κοινής ωφέλειας. Την ίδια στιγμή, αποτελούν την κήρυξη ενός ολοκληρωτικού πολέμου στα πιο οργανωμένα κομμάτια της εργατικής τάξης.

 

ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ !

 

Κανένας εργαζόμενος δεν είναι μόνος. Κανένας κλάδος δε θα παλέψει απομονωμένος και στριμωγμένος από τους εργοδότες, την κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας για να ενώσουμε τους αγώνες μας μέχρι τη νίκη. Κόντρα σε κράτος και εργοδότες, αλλά ταυτόχρονα κόντρα και στις συνδικαλιστικές ηγεσίες που θέλουν να φρενάρουν και να εκτονώσουν την εργατική αγανάκτηση.

 

ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ

 

Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου