Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ


  •  Να μην περάσει η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και των άλλων ΔΕΚΩ- Όχι στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας



  • Να μην περάσει, να καταψηφιστεί, να μείνει κουρελόχαρτο το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που μειώνει ακόμα περισσότερο (πάνω από 25%) τις συντάξεις και τους μισθούς και ξεπουλάει τη Δημόσια περιουσία!


 

Εργαζόμενοι, άνεργοι, πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας

Οι εργαζόμενοι στα ορυχεία, στους σταθμούς, στη διανομή και τους άλλους εργασιακούς χώρους της περιοχής συνεχίζουν για 8η μέρα την απεργία τους για να μην περάσει το ξεπούλημα της μεγαλύτερης δημόσιας επιχείρησης της χώρας. Να έχει όλος ο λαός φθηνό ρεύμα και να μην κερδοσκοπούν σε βάρος του οι αεριτζήδες και οι βιομήχανοι.

Για να μην περάσει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που φέρνει τη φτώχεια και την ανεργία σε εκατομμύρια εργαζόμενους.

Για να μην ιδιωτικοποιηθεί η παιδεία και η υγεία.

Η απεργία των εργαζομένων της ΔΕΗ μπορεί και πρέπει να νικήσει αρκεί:

Να γίνει άμεσα συντονισμός και να προκηρύξουν απεργίες όλες οι ομοσπονδίες και τα συνδικάτα των προς ιδιωτικοποίηση ΔΕΚΩ αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα για να μην περάσει το νέο μνημόνιο έκτρωμα.

Οι εργαζόμενοι να πάρουν την απεργία στα χέρια τους να την κάνουν δική τους υπόθεση μέσα από Γενικές Συνελεύσεις ανά χώρο αλλά και ανά συνδικάτο. Με ευθύνη της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ να γίνουν εργατικές Γενικές Συνελεύσεις στις μεγάλες πόλεις να εκλεγούν επιτροπές αγώνα αιρετές και ανακλητές με ουσιαστικές αρμοδιότητες.

Η Απεργία δεν είναι υπόθεση των συνδικαλιστών είναι υπόθεση των εργαζομένων γι αυτό να λήξει μέσα από Γενικές Συνελεύσεις, μόνο αν το αποφασίσουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι

Πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας.

Το ξεπούλημα της ΔΕΗ θα φέρει μεγαλύτερη φτώχεια και ανεργία στην περιοχή μας. Τα καταστήματα στην περιοχή θα κλείνουν το ένα μετά το άλλο σε πολύ μεγαλύτερο ρυθμό. Η ποιότητα ζωής και το περιβάλλον θα υποβαθμιστούν ακόμα περισσότερο. Γι αυτό στήριξε τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων

 

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ


Κοζάνη 27/6/2011

Το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου