Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017

Ψηφίζουν για νέο Διοικητικό Συμβούλιο τα μέλη του συνδικάτου «Εργατική Αλληλεγγύη»Ψηφίζουν για νέο Διοικητικό Συμβούλιο τα μέλη του συνδικάτου «Εργατική Αλληλεγγύη»
15:12μμ, Τρίτη 28/11/2017 | ρεπορτάζ
ΣΕ ΜΙΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Στις κάλπες οδηγούνται το τριήμερο Τρίτη 28, Τετάρτη 29 και Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, τα μέλη του Συνδικάτου Εργαζομένων στην Ενέργεια «Εργατική Αλληλεγγύη», σε μια κρίσιμη συγκυρία για τη ΔΕΗ και το μέλλον της ενέργειας και του λιγνίτη εν γένη. Οι εκλογές ξεκίνησαν την Τρίτη το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης (ώρες 10 π.μ. με 6 μ.μ.) και στις εγκαταστάσεις του Ορυχείου Πεδίου Καρδιάς (ώρες 6.30 με 2.30) . Τα μέλη του σωματείου, 170 εγγεγραμμένοι, μπορούν να  ψηφίζουν με το βιβλιάριο υγείας τους , ρίχνοντας μέχρι 11 σταυρούς στους υποψηφίους της επιλογής τους. Ο ψηφοδέλτιο είναι ένα και υποψήφιοι για το διοικητικό συμβούλιο είναι 15 άτομα. Να σημειωθεί πως η θητεία του Δ.Σ. είναι τρία χρόνια.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στον «Π.Λ.» ο απερχόμενος πρόεδρος και εκ νέου υποψήφιος για τις εκλογές στο συνδικάτο , Κώστας Ασαλουμίδης, οι εκλογές της Εργατικής Αλληλεγγύης γίνονται σε μια εποχή κρίσιμη για τους εργαζόμενους και τη χώρα, την ώρα που ξεπουλιέται η ΔΕΗ και η κυβέρνηση διαπραγματεύεται την πώληση των μονάδων. Όπως ο ίδιος σημείωσε με νόημα, «το σωματείο θα πάρει πρωτοβουλίες για να δημιουργηθεί ενωτικό μέτωπο εργαζομένων για να ξεπεράσουμε τον σκόπελο , την επιθετική επέλαση του κεφαλαίου και της Ε.Ε.. Ζητούμε φθηνό ρεύμα, μια επιχείρηση 100% δημόσια και κανέναν εργολάβο στην παραγωγή και εμπορία λιγνίτη».
Ερωτηθείς για το συνδικαλιστικό κίνημα και τη στάση της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ στο θέμα, ο κ. Ασαλουμίδης απάντησε πως «οι πρακτικές της ΓΕΝΟΠ και του συνδικαλιστικού κινήματος εδώ και αρκετά χρόνια, λειτουργούν εδώ και αρκετά χρόνια στο ίδιο μοτίβο , με κανένα αποτέλεσμα. Η κοινωνία  που είναι ο απλός λαός , αυτοί θα πληρώσουν το μάρμαρο. Να συμμαχήσουμε με την πραγματική κοινωνία και να δοθούν αγώνες, όχι μόνο για την εικόνα», κατέληξε.
Ακολουθούν οι υποψήφιοι για το νέο διοικητικό συμβούλιο:
http://www.prlogos.gr/wp-content/uploads/2017/11/ergatiki_allileggi2-225x300.jpg
ΚΕΝΤΡΙΚΟ Δ.Σ. (μέχρι 11 σταυροί)
 1. Ασαλουμίδης     Κων/νος        του Νεόφυτου
 2. Βαϊρινος Αθανάσιος     του Χαράλαμπου
 3. Ίτσκος                  Ευθύμιος       του Κωνσταντίνου
 4. Καραδιάκος   Παναγιώτης   του Αντωνίου
 5. Καρανίκου            Φωτεινή         του Αριστείδη
 6. Κατσούρας         Μιχάλης         του Γεωργίου
 7. Κονδυλίδης      Ιωάννης         του Δημητρίου
 8. Κουτσουνάνος    Ευάγγελος      του Ευθυμίου
 9. Λυκίδης Παναγιώτης      του  Πελοπίδα
 10. Μπίκος Λεωνίδας        του Γεωργίου
 11. Μπλιαχούτας  Δημήτριος      του Γεωργίου
 12. Μπρόβα Ελένη             του Αθανασίου
 13. Νιάκας  Αθανάσιος      του Μιχαήλ
 14. Συμεωνίδης   Παναγιώτης    του Αναστασίου
 15. Χρυσοστομίδης   Χρυσόστομος  του Ευθυμίου


ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (μέχρι 3 σταυροί)
 1. Βλάμης   Γεώργιος        του Νικολάου
 2. Γκαμπούρας  Γεώργιος        του  Θωμά
 3. Δάλλης Γρηγόριος       του Αργυρίου

Β.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου