Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Ψήφισμα συμπαράστασης στους αγωνιστές του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς

Ψήφισμα συμπαράστασης στους αγωνιστές του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς
το ΣΕΕΝ«Εργατική Αλληλεγγύη» καταδικάζει απερίφραστα τις αστυνομικές και δικαστικές διώξεις σε βάρος του κινήματος κατά των πλειστηριασμών στην Θεσσαλονίκη και προσωπικά στον Ηλία Σμήλιο, δημοτικό Σύμβουλο Αμπελοκήπων και στον Ζήση Κλεισιάρη, πρ. μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και εκπρόσωπο της Εναλλακτικής πρωτοβουλίας Δικηγόρων. Στους δύο αγωνιστές αποδίδονται όλες οι κατηγορίες του ποινικού κώδικα !!! απλά και μόνο γιατί με εκατοντάδες άλλους πολίτες της πόλης υπεράσπισαν την λαική κατοικία του εργαζόμενου λαού.


Το κηνιμα κατά των πλειστηριασμών της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας στη Θεσσαλονίκη στο οποίο συμμετέχουν και οι παραπάνω αγωνιστές, έδωσε και δίνει την μάχη με επιτυχία βάζοντας φρένο στον οδοστρωτήρα που επέβαλαν τα κοράκια και οι τράπεζες παίρνοντας τα σπίτια των εργαζομένων, συνταξιούχων και ανέργων.
Το Δ.Σ του Συνδικάτου και οι εργαζόμενοι είμαστε στο πλευρό τους, εκφράζουμε την απόλυτη αλληλεγγύη μας και απαιτούμε:

  • Τη παύση κάθε δίωξης και την απόσυρση των κατηγοριών.
  • Την πλήρη προστασία της πρώτης κατοικίας από τις κατασχέσεις, την διαγραφή των χρεών στους άνεργους , την δραστική μείωση των δανείων των εργαζομένων προς τις τράπεζες και το δημόσιο.ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

Κοζάνη 16/1/2017
Γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου