Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΕΝ “Εργατική Αλληλεγγύη” ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΕΝ “Εργατική Αλληλεγγύη”  ΜΕ
ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
        
Το Συνδικάτο Εργαζομένων στην Ενέργεια «Εργατική Αλληλεγγύη» στο πλαίσιο του κύκλου συναντήσεων που έχει αποφασίσει να κάνει με τοπικούς, κρατικούς φορείς, με βουλευτές και αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης, την τρίτη 3 Μαρτίου πραγματοποίησε συνάντηση με τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Καρυπίδη  Θεόδωρο στο γραφεία της περιφερικής αρχής.

Τέθηκαν από την πλευρά μας θέματα που έχουν να κάνουν με:
·        τα προβλήματα στο περιβάλλον και τα μέτρα για την υγιεινή και ασφάλεια των κατοίκων  της περιοχής και των εργαζομένων στην ΔΕΗ. τις αποφάσεις και καταδίκες από το Συμβούλιο της Ευρώπης στην χώρα μας για τις παραβιάσεις των  κανονισμών και ψηφισμάτων του.
·        Τα ωράρια βάρδιας στα ορυχεία και τις απαιτήσεις για μαζικές προσλήψεις στην ΔΕΗ.
·        Για το καθεστώς δουλεμπορίου που επικρατεί στα ορυχεία και στους σταθμούς από τους εργολάβους  με την ανοχή της διοίκησης της ΔΕΗ.
·        Για την προοπτική της λειτουργίας του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας και της κατασκευής την μονάδας 5.
Από την πλευρά του κυρίου περιφερειάρχη μας έγινε ενημέρωση για τα πεπραγμένα της περιφέρειας για αυτά τα θέματα και τάχθηκε αλληλέγγυος σε οποιαδήποτε διεκδίκηση για την επίλυση αυτών των προβλημάτων.
Το συνδικάτο θα συνεχίσει τις συναντήσεις να ενημερώσει και να θέσει όλα αυτά τα θέματα επί τάπητος  σε όλου τους πολιτικούς ,κρατικούς και αυτο- διοικητικούς φορείς.


Δελτίο Τύπου
Κοζάνη 5/3/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου