Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Εργατικό ατύχημα στο Ορυχείο Καρδιάς - Ακρωτηριάστηκε εργαζόμενος (Ενημ)



Αναρτήθηκε από e kozani την/το Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2015 | 12:08 μ.μ.
Νέο εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στις 9.40΄ το πρωί στο Ορυχείο Καρδιάς, όταν ένα φορτηγό εργολάβου της ΔΕΗ συγκρούστηκε με ένα μηχάνημα καθαρισμού της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός του φορτηγού και να ακρωτηριαστεί το δεξί του πόδι από το γόνατο.

Ελαφρά τραυματίστηκε και ο οδηγός του μηχανήματος της ΔΕΗ, ο οποίος μάλιστα είναι συμβασιούχος, οκταμηνίτης στη ΔΕΗ.

Πηγή: e-ptolemeos.gr
***
Σοβαρό εργατικό ατύχημα μ’ έναν τραυματία στο Ορυχείο Καρδιάς – Συγκρούστηκε μηχάνημα που καθαρίζει τις “ταινίες” με φορτηγό εργολάβου

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, σοβαρό εργατικό ατύχημα, σημειώθηκε στις 09:30 το πρωί, στο Ορυχείο Καρδιάς (ΔΕΗ), όταν μηχάνημα που καθαρίζει τις “ταινίες” (τύπου Bantam), κατά τη διάρκεια πορείας του, συγκρούστηκε, με φορτηγό εργολάβου. Από τη σύγκρουση υπέστη μεγάλες υλικές ζημιές η καμπίνα του φορτηγού, προκαλώντας πολύ σοβαρό τραυματισμό στο πόδι του οδηγού. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κοζάνης.
***
Στα Ιωάννινα διακομίζεται ο 46χρονος που τραυματίστηκε στο Ορυχείο Καρδιάς

Στη Νευροχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων διακομίζεται ο 46χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά στις 9.40΄ σήμερα το πρωί στο Ορυχείο Καρδιάς, όταν το εργολαβικό φορτηγό που οδηγούσε συγκρούστηκε με μηχάνημα καθαρισμού ταινιών της ΔΕΗ που οδηγούσε συμβασιούχος οκταμηνίτης.

Ο 46χρονος, ο οποίος κατάγεται από τη Νεάπολη Βοΐου, υπέστη σοβαρό τραυματισμό στα δυο του πόδια, το ένα μάλιστα ακρωτηριάστηκε σχεδόν από το γόνατο και  μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και από στιγμή σε στιγμή επίκειται η διακομιδή του στη Νευροχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων όπου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να σωθεί το πόδι του.

Στον τόπο του εργατικού ατυχήματος μεταβαίνει αυτή τη στιγμή εξάλλου κλιμάκιο του Τμήματος Τροχαίας Κοζάνης για να διερευνήσει τα αίτια του ατυχήματος.

Πηγή: e-ptolemeos.gr
- See more at: http://e-kozani.blogspot.gr/2015/02/blog-post_57.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+e-kozani+(e-KOZANH)#sthash.1dqEjJaj.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου