Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή, 20 Ιουλίου 2014

Άλλος ένας νεκρός συνάδελφος στο Ορυχείο του Νοτίου Πεδίου

Τη μέρα και την ώρα που οι επίτροποι του υπουργείου ζητούν επιτακτικά να ενημερωθούν για τα «προνόμια» των εργαζομένων στη ΔΕΗ, την ίδια ώρα «οι προνομιούχοι» στα Ορυχεία έχουν άλλη μια κηδεία.
Έπεσε νεκρός ο 42χρονος ΕΠΙΤΑΓΜΕΝΟΣ συνάδελφος πατέρας δυο ανήλικων παιδιών, από το επιταγμένο μηχανικό εξοπλισμό στον οποίο εργαζόταν.
Ο συνάδελφος έπεσε νεκρός, ΘΥΜΑ της εντατικοποίησης του ρυθμού εργασίας, της μείωσης των επιπέδων ασφάλειας της εργασίας και της υποβάθμισης των συνθηκών εργασίας.
Ο συνάδελφος έπεσε νεκρός ΘΥΜΑ των κυβερνητικών αποφάσεων που έχουν ως αποτέλεσμα τη βίαιη ανατροπή κάθε οικογενειακού προγραμματισμού, που κατασπαράζουν οικονομικά και φορολογικά τους εργαζόμενους, που ακρωτηριάζουν τα ασφαλιστικά δικαιώματα και τις κατακτήσεις.
Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου συναδέλφου, και γνωρίζοντας τη θλίψη και την οδύνη θα στέκεται πάντα δίπλα της.
Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων θα παρακολουθούν από κοντά τις αστυνομικές και διοικητικές έρευνες για το τραγικό δυστύχημα και να ενημερώνουν τη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.
Οι ευθύνες θα αποδοθούν γιατί τίποτα δεν αξίζει περισσότερο από την ανθρώπινη ζωή.
 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου