Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Κατέληξε ο 42χρονος που τραυματίστηκε το απόγευμα στο ορυχείο Νοτίου Πεδίου

Από ανακοπή καρδιάς και όχι από τα τραύματά του, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατέληξε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης ο 42χρονος εργαζόμενος της ΔΕΗ, ο οποίος μεταφέρθηκε τραυματισμένος μετά από τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα στο ορυχείου Νοτίου Πεδίου.
Ο άτυχος 42χρονος, πατέρας δυο ανήλικων παιδιών, αρχικά εξετάστηκε από τους γιατρούς οι οποίοι διαπίστωσαν κάταγμα στη μέση, μετά από δυο αξονικές και τις απαραίτητες εξετάσεις. Λίγο αργότερα και καθώς ο εργαζόμενος μιλούσε με τους συγγενείς τους υπέστη ανακοπή και κατέληξε.

Σωκράτης Μουτίδης – www.kozani.tv


Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τόπο της σύγκρουσης των δύο μεγάλων οχημάτων του ορυχείου Νοτίου Πεδίου της ΔΕΗ που σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στην περιοχή "σκληρά".
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το φορτηγό συγκρούστηκε με τον σκαπτικό μηχάνημα στο σημείο της καμπίνας του χειριστή. Ο άτυχος 42χρονος από τη δύναμη της σύγκρουσης πετάχτηκε έξω από την καμπίνα η οποία στη συνέχεια τον καταπλάκωσε.

 Φωτογραφίες από τον τόπο του δυστυχήματος στο ορυχείο του Νοτίου Πεδίου

πηγή:  Kozani.tv το κλικ της ενημέρωσης, ειδήσεις από την Κοζάνη την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας και όχι μόνο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου