Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2014

Αποφάσεις από τη σύσκεψη των σωματείων -για ΑΔΜΗΕ- στο εργατικό κέντρο

Μετά από συζήτηση και  κατάθεση θέσεων και προτάσεων, ολοκληρώθηκε η σύσκεψη που συνεκλήθη και πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας μεταξύ των Πρωτοβάθμιων Σωματείων του ΛΚΔΜ, του Ομίλου της ΔΕΗ Α.Ε.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Δήμαρχοι Κοζάνης, Εορδαίας, Αμυνταίου, ο εκπρόσωπος των εργαζόμενων στο Δ.Σ της ΔΕΗ Π. Καραλευθέρης καθώς και εκπρόσωποι κομμάτων και φορέων.
Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας και σε συνέχεια:
Των δράσεων που μέχρι στιγμής έχουν γίνει σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο (διαβουλεύσεις, επιστολή προς τους Βουλευτές, συλλαλητήριο στην Αθήνα κλπ).
Των κηρυχθέντων 24ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιών (που θα ξεκινήσουν την ημέρα κατάθεσης του Νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής)
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ:
Η πραγματοποίηση Συλλαλητηρίου στην πόλη της Πτολεμαΐδας (Κεντρική Πλατεία) την Τρίτη 28 Ιανουαρίου και ώρα 5.30 το απόγευμα.
Το συλλαλητήριο θα πρέπει να είναι δυναμικό, παλλαϊκό προκειμένου να διατρανώσουμε, με αποτελεσματικό τρόπο, την αντίδρασή μας στην πώληση του ΑΔΜΗΕ και μετέπειτα της «Μικρής ΔΕΗ».
 Για αυτόν ακριβώς τον λόγο στο Συλλαλητήριο καλούνται: Εργαζόμενοι, θεσμικοί φορείς και το σύνολο της κοινωνίας καθώς μόνο με την μαζικότητα μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα.
Αυτό το αποδείξαμε στο παρελθόν και μένει να το αποδείξουμε ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

Σωματεία Εργαζομένων στο ΛΚΔΜ
του Ομίλου ΔΕΗ

 αναδημοσίευση από:Kozani.tv το κλικ της ενημέρωσης, ειδήσεις από την Κοζάνη την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας και όχι μόνο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου