Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Μαζική και δυναμική Συμμετοχή του ΣΕΕΝ "Εργατική Αλληλεγγύη" στο Πανεορδαϊκό συλλαλητήριο

Μαζική και δυναμική ήταν η Συμμετοχή του ΣΕΕΝ "Εργατική Αλληλεγγύη" στο Πανεορδαϊκό συλλαλητήριο στηρίζοντας τα αιτήματα των κατοίκων για:

  1.  Να γυρίσει η έδρα της διοίκησης του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, να αυξηθούν οι κλίνες, να έχει ανεξάρτητη μονάδα χημειοθεραπείας και να στελεχωθεί με γιατρούς, για την απρόσκοπτη λειτουργία του συνόλου των κλινικών του. 
  2. Να παραμείνει το ΤΕΙ Μαιευτικής στην Πτολεμαΐδα και να συμπληρωθεί με δεύτερο τμήμα, να παραμείνει το Τελωνείο, να διατηρηθεί το γραφείο Επιθεώρησης Εργασίας και το γραφείο ΟΑΕΕ – Οργανισμός Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών Πτολεμαΐδας. 
Το Συνδικάτο μέσα από τα συνθήματα που φώναζε σε όλη τη διάρκεια της συγκέντρωσης προσπάθησε εκτός από τη στήριξη των αιτημάτων να πολιτικοποιήσει συνολικά τον αγώνα και να αναδείξει τον κύριο αίτιο αυτής της κατάστασης που δεν είναι άλλος από την κυβέρνηση των βιομηχάνων, την Τρόικα, την ΕΕ και την πολιτική που φτωχοποιεί το λαό και παραδίδει τη χώρα έρμαιο στα συμφέροντα των ντόπιων και ξένων συμφερόντων!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου