Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013

Να μην τους περάσει! Να νικήσουμε της στρατηγική της έντασης και της τρομοκράτησης!

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ «ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»  ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ 4 ΚΟΖΑΝΗ   
ΤΗΛ-ΦΑΞ:   24610 30668 www seen-erga.blogspot.gr  e-mail seenerga@yahoo.gr
                                                                                                                                                           
Κοζάνη 24/1/2013 
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ
Να μην τους περάσει! Να νικήσουμε της στρατηγική της έντασης και της τρομοκράτησης!
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΙΣ 7.30 μμ
Το συνδικάτο «Εργατική Αλληλεγγύη» εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή  του στους απεργούς του ΜΕΤΡΟ και των Μέσων Μεταφοράς στον δίκαιο  αγώνα που δίνουν για τα εργατικά και δημοκρατικά δικαιώματά τους. Καταγγέλλουμε την πραξικοπηματική ενέργεια της τροϊκανής κυβερνητικής συμμαχίας ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ να αποφασίσει και να διατάξει την επίταξη των απεργών και την ποινική δίωξη των  συνδικαλιστών και εργαζομένων που αντιστέκονται.
Η συγκυβέρνηση της ολιγαρχίας Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη, εφαρμόζει με συνέπεια τη στρατηγική της έντασης που έχει χαράξει. Έχοντας τσαλακώσει το σύνταγμα, παραβιάζοντας και τη δική τους αστική νομιμότητα, υπογράφει δανειακές συμβάσεις χωρίς να τις περνάει καν από την βουλή, εφαρμόζει  τα ποιο αντεργατικά μέτρα των τελευταίων δεκαετιών με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, ανταγωνίζεται επάξια την πολιτική ατζέντα της χρυσής Αυγής και μερικές φορές την ξεπερνά στην φρασεολόγια και στην πράξη με πρωταγωνιστή τον ανεκδιήγητο υπουργό Δένδια. Με τις δυνάμεις καταστολής, τα κανάλια με τα ντόπερμαν της ενημέρωσης που εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία, όλα θυμίζουν την τηλεόραση και την επάρατη εποχή της επταετίας των συνταγματαρχών.
Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη! Και θα το διεκδικήσουμε!
Το κυβερνητικό πραξικόπημα δεν θα περάσει, οι απεργοί στο μετρό πρέπει να νικήσουν. Είτε θα περάσουν τα αντεργατικά τανκς του μνημονίου, είτε θα νικήσουν οι απεργοί του μετρό και των συγκοινωνιών και θα μπούμε σε τροχιά ανατροπής της φασίζουσας επίθεσης της κυβέρνησης, της τρόικας, της ΕΕ και του ΔΝΤ.
Η νίκη των απεργών στις συγκοινωνίες θα είναι νίκη όλων των εργαζομένων
Αυτό που απαιτείται σήμερα είναι η κλιμάκωση και γενίκευση των απεργιών σε όλες τις συγκοινωνίες, σε άλλους κλάδους και συνολικά!
Κανένα συνδικάτο, κανένας συνδικαλιστής, κανένας εργαζόμενος δεν μπορεί να σφυρίζει αδιάφορα μπροστά στην επίταξη των εργατικών δικαιωμάτων!
Απαντάμε με γενίκευση των απεργιών, διαδηλώσεις, καταλήψεις!
Η επίταξη δεν περνά!
Κάτω τα χέρια από τους απεργούς!
Γραφείο  τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου