Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η μαύρη και επαίσχυντη συγκυβέρνηση των ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ  συνεχίζοντας το αποκρουστικό έργο των προηγούμενων κυβερνήσεων (Παπανδρέου ,Παπαδήμου,) επιτέθηκε και πάλι με λύσσα στους εργαζόμενους, ψηφίζοντας το τρίτο μνημόνιο και τον προϋπολογισμό για το 2013 τα οποία προβλέπουν μεταξύ άλλων και  απολύσεις εργαζομένων και για όσους θα συνεχίζουν να εργάζονται τους υπόσχονται μισθούς πείνας και εξαθλίωσης.
 Άρχισαν από τους εργαζόμενους στην τοπική αυτοδιοίκησης πετώντας κυριολεκτικά στο δρόμο χιλιάδες ανθρώπους, και ας προσπαθούν να παραπλανήσουν τους εργαζόμενους με το να ονομάζουν τις απολύσεις εφεδρεία, διαθεσιμότητα, κινητικότητα και ότι άλλο επικοινωνιακό τρικ  τους κατέβει στο κεφάλι. Χωρίζουν τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, σε αορίστου χρόνου και τακτικό προσωπικό, σε ευρύτερο δημόσιο και στενό δημόσιο τομέα, ώστε ο κάθε εργαζόμενος μέσα από το αίσθημα αυτοσυντήρησης να περιμένει να έρθει η σειρά του λίγο ποιο αργά, ενώ πολύ καλά ξέρουμε ότι αργά ή γρήγορα θα έρθει σε όλους μας η σειρά που θα βρεθούμε στον δρόμο ή θα ζούμε με μισθούς επιδόματα.
Την Πέμπτη 15/11/12 οι προς απόλυση εργαζόμενοι των ΟΤΑ διαμαρτύρονταν έξω από την Δ.Ε.Θ στην Θεσσαλονίκη στην οποία συνεδρίαζαν οι αποικιοκράτες από την Ε.Ε ο γνωστός Φούχτελ κ.α. με τους εγχώριους συνεργάτες τους, χτυπήθηκαν άγρια από τις δυνάμεις καταστολής μην τυχών και πειραχτεί μια τρίχα από τους Γερμανούς επικυρίαρχους,
 Αμέσως άρχισε το γνωστό παραμύθι της καταδίκης "τέτοιων φαινομένων" από τα κόμματα της κυβέρνησης άλλα και της αντιπολίτευσης και όπως πάντα τα παπαγαλάκια των Μ.Μ.Ε ξεχνώντας ότι πρόκειται για ανθρώπους που ίδιοι τους καταδικάζουν να μην έχουν αύριο να προσφέρουν στις οικογένειες τους ούτε τα βασικά.
Επαναλαμβάνουν τα γνωστά περί ειρηνικών διαδηλώσεων και κινητοποιήσεων που τις θέλουν κάτι σαν βόλτα στον πεζόδρομο και φεστιβάλ πολιτιστικών συλλόγων.για να μπορούν οι κυβερνώντες και τα στελέχη τους δήμαρχοι, περιφερειάρχες, δημοτικοί και περιφερικοί σύμβουλοι να πατάνε σε δυο βάρκες και να κρύβουν τις δικές τους ευθύνες.
Το συνδικάτο «Εργατική Αλληλεγγύη» στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στους ΟΤΑ και θα σταθεί στο πλάι τους σε όποια μορφή πάλης επιλέξουν, πιστεύουμε ο συντονισμός όλων των εργαζομένων οπού και να εργάζονται είναι αναγκαίος. και ο αγώνας τους  μας αφορά ΟΛΟΥΣ 

  Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ

Κοζάνη 16/11/2012
το γραφείο τύπου Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου