Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Οι εργαζόμενοι κι ο λαός τίμησαν αγωνιστικά την επανάσταση του 1821




  • Κάτω από την προστασία χιλιάδων αστυνομικών παρακολούθησαν την παρέλαση οι «επίσημοι» εκπρόσωποι του ΔΝΤ και της Μέργκελ!

  • Ο λαός παρά τις προσπάθειες τρομοκράτησής του εκφράστηκε και έστειλε το δικό του μήνυμα και μέσα από τις παρελάσεις


Οι παρελάσεις για την 25η Μαρτίου ολοκληρώθηκαν, με μια ακόμα ήττα του μαύρου μετώπου κυβέρνησης- Ε.Ε.- ΔΝΤ. Η δοτή κυβέρνηση των τραπεζιτών και των τοκογλύφων που έκανε όλη την Ελλάδα οχυρωμένο κάστρο για να αποκλείσει την έκφραση της οργής και της διαμαρτυρίας των εργαζομένων και της νεολαίας, οι εκπρόσωποι της νέας τυραννίας, όπου δεν φοβήθηκαν να παρουσιαστούν, παρακολούθησαν τις παρελάσεις με μοναδική συντροφιά τις δυνάμεις της αστυνομίας, θυμίζοντας μισητούς αυτοκράτορες με γερμανικά στρατεύματα στην κατεχόμενη Ελλάδα

Προκαλούν οργή, γέλια και κλάματα οι δηλώσεις των θλιβερών κυβερνητικών εκπροσώπων, όπως του υφυπουργού Πάρι  Κουκουλόπουλου στην πόλη μας που έκανε λόγο για μειοψηφίες της δραχμής και άλλες τέτοιες φαιδρότητες! Δεν κατάλαβε ο υφυπουργός της Μέργκελ ότι εκτός από τα τσιράκια του, της δημοτικής αρχής και τους κολλημένους με την εξουσία περιφερικούς συμβούλους, ήταν μόνος του; Ο λαός βρισκόταν αλλού, απέναντι του. Δεν είδε την αντίδραση και τα φάσκελα των παιδιών που παρέλασαν από μπροστά του δεν άκουσε το γιούχα όλων των πολιτών; Ως άλλη Μαρία Αντουανέτα χλευάζει και απειλεί σήμερα το λαό που δεν τον προσκυνά!!!

Για άλλη μια φορά, το συνδικάτο στην ενέργεια «Εργατική Αλληλεγγύη» και οι συναγωνιστές της   μαχόμενης  κοινωνίας της πόλης μας  βρισκόταν στους δρόμους, αψηφώντας το κλίμα πρωτοφανούς αστυνομοκρατίας, τρομοκρατίας και  προβοκάτσιας, που διαμόρφωναν εδώ και μέρες τα κυρίαρχα ΜΜΕ. Ήταν σαφές εξ αρχής ότι ο στόχος τους ήταν να φοβίσουν του πολίτες ώστε να μην διαδηλώσουν.

Καταγγέλλουμε την πρωτοφανή αστυνομική καταστολή και την αναίτια αντιδημοκρατική επίθεση  των υπεραρίθμων αστυνομικών δυνάμεων που θύμισε την εποχή της επταετούς χούντας κατά των διαδηλωτών!

Εμείς δεν φύγαμε παραμείναμε στην παρέλαση και συνεχίσαμε να διαδηλώνουμε μαζί με τους παραβρισκόμενους πολίτες με όλη την δύναμη της ψυχής μας (παρότι μας είχε κατασχέσει τον τηλεβόα η αστυνομία) φωνάζαμε για: Λευτεριά – ψωμί - δουλειά. «Τιμή και δόξα στους αγωνιστές της επανάστασης του 21», «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους»

Σε όλο αυτόν τον κόσμο που διαδήλωσε, αλλά και σε όλους τους  εργαζόμενους απευθύνουμε ξανά κάλεσμα ενότητας και αγώνα για την επόμενη μέρα, που πρέπει να μας βρει ακόμα πιο αποφασισμένους και μαχητικούς ενάντια στην  καταστροφή που φέρνουν κυβέρνηση- Ε.Ε.- ΔΝΤ.

Κοζάνη 27/3/12            το γραφείο τύπου



25η Μάρτη 2012: Μεγάλο ποτάμι φουσκωμένο η οργή του λαού… Παλλαϊκός ξεσηκωμός! - ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου