Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!




  •  Η δοτή Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να επιβάλει «δια πυρός και ροπάλου» τα χαράτσια στον Ελληνικό λαό.



  • Συλλήψεις εργαζομένων, συνδικαλιστών και του προέδρου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Ν. Φωτόπουλου.



  •  Άμεση είναι η αναγκαιότητα συσπείρωσης εργαζομένων και λαού ενάντια σ όλους αυτούς που θέλουν να μας κάνουν φτωχούς να ξεπουλήσουν ολόκληρη τη χώρα και να φέρουν τη δυστυχία στα παιδιά μας!


 

Η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου τραπεζιτών και βιομηχάνων με την πολιτική στήριξη του ΠΑΣΟΚ της ΝΔ και του ΛΑΟΣ σε μια επίδειξη δύναμης και πυγμής ανακατέλαβε τη Διεύθυνση Πληροφορικής της ΔΕΗ προχωρώντας σε συλλήψεις των συνδικαλιστών που βρισκόταν στην περιφρούρηση! Μαζί και τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Ν. Φωτόπουλο

Είναι αποφασισμένοι να τρομοκρατήσουν το λαό χτυπώντας όσους αγωνίζονται, για να περάσουν τα χαράτσια και τα υπόλοιπα άθλια σχέδιά τους που οδηγούν τον Ελληνικό λαό στη φτώχεια, στην πείνα και στην ανεργία και τη δημόσια περιουσία στα χέρια Ελλήνων και ξένων  κεφαλαιοκρατών!

Είναι αποφασισμένοι να αφήσουν τους εργαζόμενους και τα  χαμηλά εισοδηματικά στρώματα χωρίς ρεύμα χειμωνιάτικα! Είναι συνένοχοι σ αυτό και όλοι εκείνοι που δέχτηκαν να μπει η ΔΕΗ σ αυτή τη διαδικασία συλλογής φόρων με την απειλή διακοπής του ρεύματος που είναι κοινωνικό αγαθό και απαραίτητο για την άμεση επιβίωση του λαού!

Απαιτούμε από την ξενόδουλη κυβέρνηση της ολιγαρχίας να αφήσει αμέσως ελεύθερους όλους τους συλληφθέντες αγωνιστές!

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να αγωνιστούν για να μην περάσουν τα μέτρα Κυβέρνησης και Τρόικας που μας θέλουν φτωχούς και σκλάβους!

Είναι καιρός η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ να ξεφύγει απ τις αυταπάτες των εξαιρέσεων παίρνοντας πρωτοβουλίες για οριζόντιο αγωνιστικό συντονισμό όλων των ομοσπονδιών του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα. Αυτό θα δώσει νέα πνοή στον αγώνα των όλων των εργαζομένων.

Απέναντι στο Μαύρο Μέτωπο Κυβέρνησης- Ολιγαρχίας να ορθώσουμε το δικό μας Μέτωπο Αγώνα και Αξιοπρέπειας Εργαζομένων, Ανέργων, Συνταξιούχων, αγροτών, φοιτητών μαθητών και αυτοαπασχολούμενων!

 

 

Το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου