Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Νεκρός 45χρονος εργαζόμενος.










Νεκρός 45χρονος εργαζόμενος-Άγνωστα τα αίτια!PDFΕκτύπωσηE-mail













Συντάχθηκε απο τον/την Π.Π.
Παρασκευή, 22 Ιούλιος 2011 23:25



ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ - Καθημερινή εφημερίδα Νομού Κοζάνης

Πολλά ερωτηματικά καλύπτουν τα αίτια του τραγικού θανάτου του 45χρονου εργαζόμενου, σε εργολαβία της ΔΕΥΑΚ, ο οποίος έχασε τη ζωή του χθες, Παρασκευή,  στη 1 το μεσημέρι, μετά από έκρηξη εντός δεξαμενής νερού στο αντλιοστάσιο της τηλεθέρμανσης στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου,  όπου κι εκτελούσε εργασίες αμμοβολής.

Ο άτυχος άντρας σκοτώθηκε από ην έκρηξη, η οποία προκάλεσε σοκ και στα υπόλοιπα μέλη του συνεργείου, τα οποία ήταν έξω από τη δεξαμενή. Στο χώρο άρχισαν, φυσικά, διεξοδικές έρευνες από ειδικό κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ στελέχη του Δήμου Κοζάνης και της Περιφέρειας έφτασαν από τις πρώτες στιγμές, ώστε να δουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό αυτό συμβάν. Ο άτυχος άνδρας ονομάζεται Χάρης Βλάχος, 45 ετών, κάτοικος Κοζάνης, με καταγωγή από την περιοχή της Σκ’ρκας και πατέρας τριών παιδιών. Όλα δείχνουν πως η έκρηξη προήλθε από κάποιο σπινθήρα, ίσως και από αναπτήρα, ενώ εξετάζεται εάν είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα και νόμιμα μέτρα ασφαλείας.

Στο χώρο βρέθηκε αμέσως ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, ο οποίος, εμφανώς στενοχωρημένος, αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις, όπως και ο αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Γιάννης Σόκουτης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου