Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ

Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2011




"Πριν ένα χρόνο και κάτι έγιναν εκλογές και την εκλογή εκπροσώπων των εργαζομένων στο ΔΣ της ΔΕΗ.
Οι θέσεις είναι δύο και εκλέγεται ένας από την ΠΑΣΚΕ και ένας από την ΔΑΚΕ.
ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚΕ προτείνουν από ένα και παντα εκλέγοντα.
Στην ΠΑΣΚΕ μαζεύτηκαν κάποιοι στη ΑΘΗΝΑ και πρότειναν το κ. Ι. Καραβασίλη, υποψήφιος όμως ήταν και ο κ. ΚΑΤΑΝΑΣ που έχασε τι χρίσμα, του υποσχέθηκε όμως η παράταξη ότι θα τον διορίσει στο ΔΣ της θυγατρικής ΔΕΗ-ΑΠΕ και έγινε γνωστό στους εργαζόμενους της ΔΕΗ τουλάχιστον σε ΚΟΖΑΝΗ-ΠΤΟΛΕΜΑΐΔΑ και επειδή δεν προβλέπεται εκπρόσωπος εργαζομένων θα διορισθεί σαν ειδικός......ο με ειδικότητα στη ΔΕΗ Φύλακα και πράγματι αυτό μετά από ένα χρόνο έγινε.
ΟΙ δυο μεγάλες παρατάξεις προαποφασίζουν ποιόν θα στείλουν και...αυτοί "εκλέγονται"
με ένα απλοϊκό τρόπο, αλλά παράνομο ακόμα και με την γνώμη του Δ/ντή των νομικών υπηρεσιών της ΔΕΗ κ.Οικονόμου, όπως τουλάχιστον μας την γνωστοποίησε, σε απάντηση σε ερώτημα που του υποβάλαμε.
Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ διορίζει Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή ( ναι αυτή του Γούκου) και 100 περίπου εφορευτικέ επιτροπές για τα ισάριθμα εκλογικά τμήματα.
Οι τοπικές εφορευτικές επιτροπές καταμετρούν τα ψηφοδέλτια, τα αποσφραγίζουν και τα στέλνουν στην Αθήνα στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή ( εκτός από τις Δημοτικές εκλογές στην Αλβανία, να καταμετρούνται οι σταυροί στα Τίρανα, στην Ελλάδα δεν νομίζω να γίνεται αλλού) και αυτή καταμετρά σταυρούς για ένα μήνα περίπου ( εδώ είπε στο Τριανταφυλλόπουλος ο Γούκος, που και στις τρεις εκλογές ειναι στην εφορευτική, ότι δούλεψε υπερωριακά και αμείφθηκε με το γνωστό ποσό) και εκδίδει τα αποτελέσματα που πάντα εκλέγουν τους προτεινόμενους από ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ και πάντα αναπληρωματικός είναι ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, ( Πιλαλιδης και δυο φορές Φωτόπουλος
Ο κ. Φωτόπουλος ήταν αναπληρωματικός στις προηγούμενες εκλογές και όταν ο εκλεγμένος στο ΔΣ της ΔΕΗ διορίσθηκε με πρόταση της πλειοψηφίας( υπουργείο οικονομικών) μέλος του ΔΣ της ΔΕΗ, έμεινε κενή η θέση του εκπρόσωπου από το ψηφοδέλτιο της ΠΑΣΚΕ, αρνήθηκε να αναλάβει τη θέση με το επιχείρημα ότι δεν ταιριάζει με τη θέση του ΠΡΌΕΔΡΟΥ της ΓΕΝΟΠ και πολύ σωστά.
Αλλά και σε αυτές τις εκλογές ο κ.Φωτόπουλος ήταν πάλι υποψήφιος και πάλι κατέλαβε την δεύτερη θέση.Τυχαίο;"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου