Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΦΟΙΤΗΤΗ ΜΑΝΟ Ν.

Κοζάνη 19/12/2010



ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ



Την Τετάρτη 15/12 ημέρα πανεργατικής απεργίας πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα μία μαζικότατη πορεία από φοιτητές, νέους και εργαζομένους. Η οργή του λαού ήταν εμφανής αυτό αποδεικνύεται  και από το μεγάλο μέγεθος και τον έντονο παλμό της πορείας.  Σε όλα αυτά η κυβέρνηση απάντησε (όπως πάντα) με τον μόνο τρόπο που γνωρίζει, τη βίαιη καταστολή, τις αλόγιστες προσαγωγές και συλλήψεις, την ακατάπαυστη ρίψη χημικών και τους ξυλοδαρμούς.

Θύμα αυτής της βάρβαρης πολιτικής υπήρξε και ο ανήλικος φοιτητής, στη ΣΤΕΦ, Μάνος Ν. Σε κάποιο σημείο της πορείας, δυνάμεις των ΜΑΤ «έσπασαν» την πορεία και άρχισαν τις αδικαιολόγητες συλλήψεις. Γονάτισαν και ξυλοκόπησαν τον Μάνο Ν. και πριν τον οδηγήσουν στην κλούβα του φόρεσαν κουκούλα. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται ακόμα στα κρατητήρια ενώ κατηγορείται για αντίσταση κατά της αρχή και εξύβριση και θα δικαστεί σύμφωνα με τις διατάξεις του κουκουλονόμου!

Καταδικάζουμε αυτό όπως και κάθε άλλο γεγονός κρατικής τρομοκρατίας και αστυνομικής αυθαιρεσίας. Οι μηχανισμοί του κράτους που επιδιώκουν να εκφοβίσουν τον αγανακτισμένο κόσμο και να τον παρεμποδίσουν να κατέβει στο δρόμο να διεκδικήσει τα δικαιώματα του δεν θα περάσουν.

Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση του Μάνου Ν. και όλων των συλληφθέντων καθώς και την απόσυρση όλων των κατηγοριών που τους βαραίνουν.



Το Δ.Σ, τα μέλη του Συνδικάτου μας και όλοι οι εργαζόμενοι εκφράζουμε  την αγανάκτησή μας για το αστυνομικό κράτος που επιχειρείται να στηθεί από την κυβέρνηση για να τρομοκρατήσει το λαό που αντιστέκεται στα βάρβαρα αντιλαϊκά τους μέτρα!

 

Εκφράζουμε την αγωνιστική μας αλληλεγγύη στον Μάνο Ν. και σε όλους τους συναγωνιστές που βρίσκονται αντιμέτωποι με την κρατική βία και καταστολή !



 

Για το Δ.Σ


Ο Πρόεδρος:   Πράσσος Στέφανος

Ο Γραμματέας:  Δύντσικος Λάζαρος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου