Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις του "ΜΕΤΩΠΟΥ"

Συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις του ΜΕΤΩΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΔΝΤ, ΕΕ

Το Συνδικάτο Εργαζομένων στην Ενέργεια Εργατική αλληλεγγύη, χαιρετίζει την δημιουργία του Μετώπου Ενάντια στο Μνημόνιο Κυβέρνησης, Δ.Ν.Τ, Ε,Ε στο Νομό Κοζάνης. Το Μέτωπο συσπειρώνει εργαζομένους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, άνεργους, συνταξιούχους, αυτοαπασχολούμενους, φοιτητές και μαθητές ανεξαρτήτου συνδικαλιστικής και πολιτικής ένταξης και φιλοδοξεί να σηκώσει έναν μαζικό, ενωτικό, ταξικό αγώνα στην περιοχή μας ενάντια στα εξοντωτικά, αντεργατικά, αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης και της Τρόικας.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τους πολίτες της περιοχής να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του Μετώπου αλλά και στις Ανοιχτές Λαϊκές Συνελεύσεις όπου αποφασίζονται με διαδικασίες άμεσης δημοκρατίας ο χαρακτήρας, το διεκδικητικό πλαίσιο και οι επόμενες εκδηλώσεις του Μετώπου.

Οι εκδηλώσεις του Μετώπου το επόμενο διάστημα είναι:

  1. Δευτέρα 21 Ιουνίου ώρα 21.00 στην Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης: Προβολή Ταινίας και συζήτηση για την κρίση.

  2. Τετάρτη 23 Ιουνίου ώρα 10.00 π.μ: Συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις.

  3. Πέμπτη 24 Ιουνίου ώρα 20.00: Στο Θεατράκι του Αγίου Δημητρίου (Σε περίπτωση κακοκαιρίας στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης) Εκδήλωση, συζήτηση για την κρίση, τα μέτρα, τις εναλλακτικές προτάσεις και την απάντηση του Εργατικού Κινήματος με ομιλητές τους:



  1. 1. Δημήτρη Καζάκη

  2. 2. Βασίλη Σαμαρά

  3. 3. Λεωνίδα Βατικιώτη


ΜΕΤΩΠΟ1

Το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου