Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/6/2008 ΣΤΙΣ 11.30 πμ

Κοζάνη 5/6/2008



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ



Με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος πραγματοποιήθηκε μεγάλη συγκέντρωση και πορεία των ηρωικών αγωνιστών κατοίκων του Αγ. Δημητρίου – Ρυακίου στην κεντρική πύλη του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου, με τη συμμετοχή και εκατοντάδων πολιτών του Νομού Κοζάνης που συμπαραστέκονται στον αγώνα τους.


Παρά το άγριο χτύπημα ο αγώνας συνεχίζεται. Ούτε η καταστολή, ούτε ο αυταρχισμός, ούτε οι δικαστικές διώξεις μπόρεσαν να κάμψουν του αγωνιστικό ηθικό των αγωνιζομένων κατοίκων.


Όσοι «παράγοντες ανακάλυψαν» σήμερα τον ηρωικό τους αγώνα» πήραν την απάντηση από τον πρόεδρο του συλλόγου που άνοιξε την εκδήλωση διαμαρτυρία μπροστά στην κεντρική πύλη του ΑΗΣ, αλλά και από τους συγκεντρωμένους.


Χαιρετίζουμε τους αγωνιστές κατοίκους καθώς και όλους τους εργαζόμενους του Νομού που δήλωσαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν μαχητικά τον αγώνα ενάντια στην ανεργία και για άμεσα μέτρα για το περιβάλλον.


Το συνδικάτο μας καλεί τους εργαζόμενους και τα μέλη του αύριο στις 11.30 πμ έξω από τα δικαστήρια που δικάζονται τρείς κάτοικοι της περιοχής και να στηρίξουν το αίτημα των κατοίκων να «δικαστούν οι πραγματικοί ένοχοι που είναι η Διοίκηση της ΔΕΗ ΑΕ» και όχι οι αγωνιστές κάτοικοι.



ΟΛΟΙ -6/6/2008- ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΟΖΆΝΗΣ



ΩΡΑ 11.30 πμ



Η ΒΙΑ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΊΑ Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ



ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου